El nostre centre està acuradament ambientat per a que tu vinguis a cuidar -te  a nivell físic, mental, emocional, espiritual … Volem ajudar-te a descobrir el teu èsser, a despertar la teva consciència. És per això, que t’oferim Dansa del Ventre, Meditació, Teràpies i Massatges. Mima’t, cuida’t, descobreix-te,  agafa energia per seguir en el teu dia a dia, desconecta de la rutina i relaxa’t!

El centre disposa de vestuari, bany , sala de relaxació, botiga on trobaràs els millors encens del mercat, minerals, cosmetica natural, espelmes, objectes decoratius i de regal i una  sala de 25 metres quadrats , llum natural, climatització i miralls preparada per a la dansa i per assistir als cursos que s’organitzen durant l’any.

Està totalment ambientat amb decoració àrab i de La Índia, climatitzat, amb els millors incensos, el que el fa un recés de pau i calidesa per a tots els sentits.

Està situat  a 10 minuts caminant de l’estació de FFCC de Terrassa Centre i de l’Estació central d’autobusos .

És un Espai de dansa i teràpies on tens l’oportunitat de créixer interiorment i sentir-te bé tant a nivell físic, com mental, emocional i espiritual.

……………………………………………………………………………………………………………….

Nuestro centro está cuidadosamente ambientado para que tú vengas a cuidarte a nivel físico, mental, emocional, espiritual … Queremos ayudarte a descubrir tu ser, a despertar tu conciencia. Es por ello, que te ofrecemos Danza del Vientre, Meditación, Terapias y Masajes. Mímate, cuídate, descúbrete, coge energía para seguir en tu día a día, desconecta de la rutina y relájate!

El centro dispone de vestuario, baño , sala de relajación, tienda donde encontrarás los mejores inciensos, velas, minerales, cosmetica natural, objetos de regalo y decoración y  sala de 25 metros cuadrados , luz natural, climatización y espejos preparada para la danza y para asistir a los cursos que organizan durante el año.

Está totalmente ambientado con decoración árabe y de La India, climatizado, con los mejores incensos,  lo que lo hace un remanso de paz y calidez para todos los sentidos.

Está situado  a 10 minutos andando de la estación de FFCC de Terrassa Centro y de la Estación central de autobuses .

Es un Espacio de danza y terapias donde tienes la oportunidad de crecer interiormente y sentirte bien tanto a nivel físico, como mental, emocional y espiritual.

 

Anuncios