Sin título 1_html_55a55c77…………………………………………………………………………………………………………………..

En el nostre Espai t’oferim classes de Dansa del Ventre de tots els nivells de gran qualitat .

Tant si vols aprendre com seguir avançant  en aquesta ancestral dansa  femenina , Marjan és el teu Espai per a fer-ho.

La durada de les classes és de 60 minuts i són recuperables.

La Meditació tambè és una de les nostres especialitats. Vine a conectar-te amb el teu jo i millora la teva vida creant situacions positives i beneficioses per tu.

Hi ha classes de diferents durades: 30 i 45 minuts.

Les classes de dansa estàn dirigides per  Maryam Kawala, (abans coneguda per Maryam Khawala) una de les  ballarines i professores de danses àrabs més reconegudes del país. Destaca per la seva pulida i rigurosa tècnica a les classes així com les seves espectaculars coreografies. Una de les millors ballarines en la improvització, tècnica imprescindible en aquesta dansa.

Maryam tambè imparteix classes de Dansa del Ventre terapèutica creativa, on es treballen les emocions, l’anima a través dels moviments de la Dansa ancestral femenina, tota una alliberació sanadora per la dona actual.

Tanmateix ha creat una revolucionària tècnica meditativa mitjançant el Thetahealing, que fa que les classes de Meditació siguin una autèntica evolució i sanació per la persona que les practica.

També fem classes de Kundalini Yoga, Kundalini Yoga per embarassades i tallers mensuals de Shakti dance impartits per Inma.

 

…………………………………………………………………………………………………………..

En nuestro Espacio te ofrecemos clases de Danza del Vientre de todos los niveles de gran calidad.

Tanto si quieres aprender como seguir avanzando en esta ancestral danza femenina, Marjan es tu Espacio para hacerlo.

La duración de las clases es de 60 minutos y son recuperables.

La Meditación también es una de nuestras especialidades. Ven a conectarte con tu yo y mejora tu vida creando situaciones positivas y beneficiosas para ti.

Hay clases de diferentes duraciones: 30 y 45 minutos.

Las clases están dirigidas por Maryam Kawala, (antes conocida por Maryam Khawala) una de las bailarinas y profesoras de danzas árabes más reconocidas del país. Destaca por su pulida y rigurosa técnica en las clases así como sus espectaculares coreografías. Una de las mejores bailarinas en la técnica de improvisación, técnica imprescindible en esta danza.

Maryam también imparte clases de Danza del Vientre terapeutica creativa, donde se trabajan las emociones y el alma a través de los movimientos de la  Danza ancestral femenina, toda una liberación sanadora para la mujer actual.

Asimismo ha creado una revolucionaria técnica meditativa mediante el Thetahealing, que hace que las clases de Meditación sean una auténtica evolución y sanación para la persona que las practica.

También hacemos clases de Kundalini Yoga, Kundalini Yoga para embarazadas, y talleres mensuales de Shakti dance impartidos por Inma.

 

 

Anuncios