Directora de l’Espai Marjan, sempre ha estat una dona compromesa amb l’ajuda a les persones a tots els nivells. És per això que desprès de tres anys d’haver deixat enrera el seu projecte Khawala Acadèmia de Dansa Oriental, per formar-se com a terapeuta i profunditzar en els seus estudis en la dansa,  ara inicia un nou projecte amb dansa i teràpies.

Maryam es una de les mestres i ballarines de danses àrabs més reconegudes a nivell estatal amb més de 10 anys d’experiència. Els seus espectacles i coreografies grupals són admirats per tothom qui els presencia. Les seves classes són molt didàctiques, amenes i calides per la seva entrega total i absoluta a les seves alumnes transmetent els seus coneixements, sense fomentar en cap moment la competitivitat, al contrari, fomenta entre ella i les seves alumnes l’amor, el companyerisme i la gratitut.

A través dels seus estudis terapèutics i de l’ànima , adherits al profund coneixement dels moviments ancestrals de la dansa del ventre ( dansa femenina ), Maryam ha creat la Dansa del Ventre Holística Creativa i Terapèutica, amb moviments de la dansa del ventre treballant l’essència de l’anima femenina, alliberant els estereotips físics, mentals i espirituals…un regal per tota dona experimentar aquesta classe.

Cada any organitza un espectacle amb ella i les seves alumnes i la resta de mestres de

l’escola meravellós, molts cops amb músics en directe i amb ballarines professionals.

Maryam ha iniciat fa un any la seva faceta terapèutica amb el thetahealing, ha obtingut ja 6 titulacions certificades per Thetahealing Institute of Knowledge de Vianna Stibal.

Fa tres anys que està titulada en Reiki Usui.

És massatgista de diverses disciplines destacant  en el Massatge Yoga Ayurveda.

Ha iniciat els seus estudis en el Tarot a mode de guia terapèutica.

Ara ofereix el Coach Terapeutic, una teràpia a mida per guiar-te en la manera més facil de que arribis al teu objectiu.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Directora del Espacio Marjan, siempre ha sido una mujer comprometida con la ayuda a las personas a todos los niveles. Es por eso que después de tres años de haber dejado atrás su proyecto Khawala Academia de Danza Oriental, para formarse como terapeuta y profundizar en sus estudios en la danza, ahora inicia un nuevo proyecto con danza y terapias.

Maryam es una de las maestras y bailarinas de danzas árabes más reconocidas a nivel estatal con más de 10 años de experiencia. Sus espectáculos y coreografías grupales son admirados por todo el que los presencia. Sus clases son muy didácticas, amenas y cálidas por su entrega total y absoluta a sus alumnos transmitiendo sus conocimientos, sin fomentar en ningún momento la competitividad, al contrario, fomenta entre ella y sus alumnos el amor, el compañerismo y la gratitud.

A través de sus estudios terapéuticos y del alma , adheridos al profundo conocimiento de los movimientos ancestrales de la danza del vientre (danza femenina) , Maryam ha creado la Danza del Vientre Holística Creativa y Terapéutica, con movimientos de la danza del vientre trabajando la esencia del alma femenina, liberando los estereotipos físicos , mentales y espirituales … un regalo para toda mujer experimentar esta clase.

Cada año organiza un espectáculo con ella y sus alumnos y el resto de maestros de  la escuela maravilloso, muchas veces con músicos en directo y con bailarinas profesionales.

Cada año organiza un espectáculo con ella y sus alumnos y el resto de maestros de  la escuela maravilloso, muchas veces con músicos en directo y con bailarinas profesionales.

Maryam ha iniciado hace un año su faceta terapéutica con el thetahealing, ha obtenido ya 6 titulaciones certificadas por Thetahealing Institute of Knowledge de Vianna Stibal.

Hace tres años que está titulada en Reiki Usui.

Es masajista de diversas disciplinas destacando en el Masaje Yoga Ayurveda.

Ha iniciado sus estudios en el Tarot a modo de guía terapéutica.

Ahora ofrece el Coach Terapéutico, una terapia a medida para guiarte en la manera más fácil de que llegues a tu objetivo.

 

 

 

 

 

Anuncios